• +44 (0) 1279 425 757
Menu

OM OSS

Advanced understanding of fluids and fuels for over 95 years, offering you superior products and expertise to maximize your performance across all applications.

New Era har vært en uavhengig leverandør av høykvalitets olje og smøremidler for bedriftsmarkedet i over 95 år. Vi har vokst fra å være en lokal London-basert distributør til å bli en nasjonal leverandør gjennom vårt nettverk av strategiske partnere.


Vår lange historie viser at vi har uovertruffen erfaring innen oljer og smøremidler med en dyp kunnskapsbase for uavhengig rådgivning og teknisk støtte til våre kunder. Vårt mål er å gi våre kunder det riktige produktet til deres bruk og langsiktig smørebeskyttelse til deres investeringer i kjøretøy, anlegg og maskineri.


New Era kan levere en omfattende serie av Petronas-produkter direkte fra Storbritannia og via vårt kundenettverk i Norge. Petronas produserer høykvalitets motor- og industrioljer og er for tiden rangert blant de 10 beste produsentene av smøremidler i verden.

Petronas produserer en omfattende serie av høykvalitets motor- og industrioljer og er rangert blant de 15 beste produsentene av smøremidler i verden.

Som sponsorer til Mercedes sitt Formel 1-lag, gir Petronas teknisk støtte til laget med konstant monitorering og forbedring av deres produkter i denne ultimate testarenaen for å utvikle de mest teknisk avanserte oljene for dagens og morgendagens motorkjøretøyer.


Disse Petronas-produktene som New Era tilbyr, imøtekommer de strenge kravene til dagens teknologi og miljøbeskyttelse, og hjelper våre kunder med å overholde de seneste utslippskravene.

I lys av den økte bevisstheten om global oppvarming har kjøretøysprodusentene fått i oppgave å designe og bygge kjøretøyer som avgir minimalt med miljøskadelige utslipp.

Til dette formålet er det essensielt at smøremiddelet er tilpasset eksossystemet, samt DPF-, EGR- og Ad Blue-systemer.


Bruk av uriktig olje kan gi alvorlig skade på systemene for utslippsreduksjon (eksos) og i de fleste tilfeller i moderne kjøretøyer vil motorstyringssystemet skru av motoren for å forhindre videre skade. I praksis vil kjøretøyets datasystem sette motoren i «limp mode» (beskyttet modus med redusert effekt) eller i verste fall medføre at kjøretøyet står med motorstopp i veikanten. Den vanlige reparasjonen er å bytte ut den ødelagte DPF- eller EGR-delen, noe som kan være veldig kostbart.

Moderne oljer og smøremidler har lav SAPS (sulfataske, fosfor og svovel) og må overholde motorprodusentenes krav om å imøtekomme eller overgå ACER-spesifikasjonene E7 og E9. Den riktige oljen er en essensiell motorkomponent for å redusere utslipp og må være tilpasset eksossystemet.

Petronas-produkter har det største omfang av GODKJENNINGER fra fabrikanter av kjøretøyer, inkludert navn som Mercedes, Volvo, Scania, MAN og mange andre.

En liste over disse finnes på nettsiden til PLI. Bruk kjøretøysjekkeren listet etter fabrikant og modell for å finne det riktige PETRONAS-produktet som er godkjent eller anbefalt for ditt kjøretøy. >> Klikk her for å se.


Vår betjening på telefonstøtte vil hjelpe deg med å finne den riktige produktgraden og spesifiseringer for krav til ditt bruksområde.

Vennligst besøk vår Kontakt oss-side for eventuelle tekniske spørsmål du måtte ha og vi vil besvare deg så snart som mulig.


Våre produkter er tilgjengelige i 20-liters beholdere og 200-liters fat for din bekvemmelighet. Vårt mål er å tilby det riktige produktet for ditt bruksområde så raskt som mulig.

Vi takker for din interesse i våre produkter og ser frem til å høre fra deg snart.